top of page

En verder...

Een dagje tekenen en schilderen in de dierentuin staat of valt met het weer, maar ook met een schuilplaats voor een onverwachts buitje. Mocht er een kleine kans zijn op regen, neem dan een paraplu mee en een extra plastic boodschappentasje - ook al geschikt voor je evt. afval. Ikzelf zorg altijd voor een pak met snoetenpoetsers, ideaal voor vieze tekenhanden. Maar omdat je niet altijd heen en weer wilt lopen, is het makkelijk om zelf ook een pakje mee te nemen. De goedkoopste zijn hiervoor al prima.

Hieronder hebben we nog eens allerlei vragen op een rijtje gezet. Voor nog meer duidelijkheid.

Veel gestelde vragen

V: Ik weet niet goed wat ik mee moet nemen. Heb je geen lijst?

A: Heb je graag schone handen en houd je niet van slepen, dan kun je volstaan met wat verschillende potloden. Tegenwoordig heb   je zelfs houtskool in potloodvorm. Zorg dat je wat verschillende kleuren en diktes hebt en een dummy of blok. Zelf heb ik voldoende materiaal mee zodat je zo kunt beginnen. (zie ook: Materialen)

V: Ik wil met een vriendin komen maar die wil niet meedoen. Mag dat?

A: Natuurlijk. De dierentuin is voor iedereen, dus zij mag er ook in. Alleen moet ze zelf natuurlijk een kaartje betalen en kan ze niet achteraf vragen of ze ook mee mag doen. Wel kan ze zo kijken of het ook wat voor haar is, voor een volgende gelegenheid.

V: Ik wil wel komen, maar heb een scootmobiel. Kan ik toch meedoen?

A: Als jij zelf je scootmobiel kunt vervoeren daar naartoe, dan is er in Tuitjenhorn wel een mogelijkheid. Maar de dierentuin in Anna Paulowna is minder geschikt hiervoor vanwege de ongelijke paden. 

V: Doe je ook aan proeflessen? 

A: Nee, dat is niet nodig. In principe wordt elke les als afgeronde workshop gegeven. Als je er daarna een vervolg aan wilt geven, kun je 6 lessen kopen voor de prijs van 5. Wat er dan op neerkomt dat je toch een 'proefles' hebt gekregen. Een proefles kan echter nooit in bijvoorbeeld een korter tijdsbestek plaatsvinden of bijvoorbeeld maar met de helft van het materiaal. 

V: Mag ik mijn hond meenemen?

A: Nee, honden zijn om logische redenen in beide parken verboden. 

V: Ik heb een abonnement op een van beide dierenparken. krijg ik nu korting?

A: Als jij de elfde persoon voor een groep aanbrengt, dan heb ik daar geen moeite mee. De prijs per workshop per persoon zijn gebaseerd op de groepsentreeprijzen. Als je dus niet die tiende persoon bent waarvoor de groepsprijs wordt betaald, dan ben ik genoodzaakt om een hogere entreeprijs te betalen voor iedereen.

Staat jouw vraag er niet bij, email me dan: berna.datema@gmail.com 

bottom of page