top of page

Workshops and courses in The Netherlands / Workshops & cursussen in Nederland

Every now and then I will do some workshops in the Netherlands. These workshops will be given in or in the neighbourhood of Heerhugowaard. The lessons will be given in Dutch language, but in case you want to join as a speaker of English language, you can join these courses.

 

(Please translate the text underneath if you want more info in your own language)

 

Maart 2016 begint het nieuwe cursusseizoen.

In ieder geval zijn er 2 geplande cursussen die starten in maart en in mei. Deze zullen altijd vallen op één doordeweekse dag en op een zaterdag of zondag.

Zo kunnen mensen die doordeweeks niet kunnen een bepaalde les in het weekend inhalen en ben ik wat flexibeler in te plannen voor de liefhebbers.

 

Dieren tekenen

 

In het voorjaar zijn dieren op z'n leukst. Ze zijn actief en maken nesten. Of krijgen of hebben jongen. Een echt avontuur. Waar we gaan tekenen is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar wel dat het hoogstwaarschijnlijk in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht zal gaan plaatsvinden.

 

Half maart geef ik de eerste cursus bij voldoende animo. voor meer informatie kun je mij e-mailen of contact met mij opnemen via facebook:

https://www.facebook.com/Bernas-Playground-790463760990706/?ref=hl of

 

De komende maanden zijn er geen cursussen gepland op vaste tijden. Wil je toch een workshop volgen, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, voor een verjaardag, babyshower of vrijgezellenfeestje, neem dan contact met me op.

 

Populaire uitjes zijn:

 

 

tekenen in de dierentuin

 

een mini-scrapboekje maken

 

een beanie haken

 

Iedereen is kunstenaar - schilderen met acryl

 

Ga er wel vanuit dat ik minimaal 2 weken voorbereiding nodig heb om jouw workshop echt alle aandacht te kunnen geven. Workshops op afspraak gaan pas door indien ze betaald en bevestigd zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page