top of page

Drawing in the ZOO


Because this is a Dutch workshop in the Netherlands, I will announce this message in Dutch. Please turn on your translator if you are interested, living in the Netherlands and you also like to spend some quality drawing time in the ZOO. The one day during workshop is from 10 to 3 o'clock. I speak English, a little German and a little French.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekenen in de dierentuin

Binnenkort gaan we weer dieren tekenen. We gaan dit doen in een van de dierentuinen in Noord-Holland en wel in Tuitjenhorn of in Anna Paulowna. We gaan kijken naar vormen en houdingen, spelen met licht en donker en leren dieren kennen van kop tot staart. Levende dieren tekenen is natuurlijk een stuk ingewikkelder dan dieren natekenen vanaf een plaatje, maar het maakt de uitdaging natuurlijk wel extra groot!

en en ondergronden.

Meer weten? Ga naar Workshops en lees er alles over!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page